Épületek vegyszeres penészmentesítése

IMG 1700

amennyiben az épület fertőzött vagy annak veszélye fennáll (beázás), erősen szennyezett, illetve ritkán vagy nem karbantartott, javasoljuk az épület penészmentesítő kezelését! Hideg-ködös (10-15mikron) technológiával végezzük a penészmentesítést, a helyiségek elárasztásával. A fertőtlenítést Stericlean Industry típusú fertőtlenítőszerrel végezzük, amely a kezelés során képes megölni a vírusok, baktériumok és gomba spórák 100 %-át. A felhasznált Stericlean Industry fertőtlenítő vegyszer nem ártalmas emberre, melegvérű állatokra és hüllőkre. Igény szerint előtte és utána mintavételekkel (légtér és felület) megállapítjuk a fertőzöttség mértékét és a kezelés eredményét!

Az alkalmazott Stericlean Industry fertőtlenítő vegyszer a fejlesztések során számos MSZ EN szabvány szerinti biocid hatékonysági vizsgálatnak lett alávetve. A virucid hatást az EN 14476, a fungicid hatást az EN 1650, a baktericid hatást az EN 1656 és az EN 1276, továbbá a yeasticid hatást az EN 1657 szabvány tanúsítja.

Tökéletesen penészmentesít és fertőtlenít minden felületet, tartályt, edényt, berendezést, szerkezeti anyagot és szanitert. A szert a kezelendő légtérbe vagy felületre 10-50 mikron nagyságú cseppekben kell kijuttatni, amihez a legideálisabb berendezés a hideg ködképző gép. A hideg ködképző gép a SteriClean Industry-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez, alacsony vízfelhasználás mellett. Így a légtérben az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések, a magasan lévő szerkezeti elemek vagy a távoli sarkok sem jelentenek gondot. Az ózonos fertőtlenítéssel ellentétben gyorsan elvégezhető és rövid várakozási idő után ismét használhatóak a helyiségek. Robbanómotoros ködképzőink mostoha (áramvételi lehetőség hiánya) körülmények között is üzemelnek, illetve nagy területeket is hatékonyan kezel (3-4000m2/nap/gép)

 • nem toxikus, biztonságos felhasználás
 • azonnali eredmény szermaradvány nélkül
 • széles hatásspektrum gomba, baktérium és vírus ellen
 • élelmezési és munkaegészségügyi várakozási ideje 30perc

SteriClean Industry pH 3 értékű, enyhén savas, klórszagú folyadék, ami kálium-hipoklorit/nátrium-hipoklorit, nátrium-klorid, hidrogén-peroxid, klór-dioxid és ózon hatóanyagot tartalmaz. A hatóanyagok modern, elektrokémiai eljárással magas redoxpotenciálú anyagokká alakulnak, így a szer fizikai úton semmisíti meg a baktériumokat, a gombákat és a vírusokat, esélyt nem hagyva a rezisztens törzsek kialakulására. A SteriClean termékcsalád minden tagja teljesen biztonságos a környezetre és az emberre egyaránt.

 

IMG 20200816 123231 (1)

 

 1. A mikroorganizmus sejtmembránja negatív töltésű, míg a SteriClean Industry fertőtlenítőszer pozitív töltésű molekulákból áll.
 2. A pozitív töltésű molekularész magához vonzza a mikroba negatív töltésű membránját,és azt magához köti.
 3. A megkötött mikroorganizmus sejtmembránját a készítmény azonnal oxidálja, így az roncsolódik, majd szétreped, biztos pusztulást okozva a mikroorganizmusnak.
Building Cleaning sized cropped
FogMaster Noz L Jet
PulsFOG K 22 BIO
PulsFOG Turbo ULV

Kérésre megküldjük a fertőtlenítőszerhez tartozó engedélyeket és megfelelőségi tanúsítványokat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot még ma!

Ingyenes árajánlat
close slider

  Kedves Érdeklődő!

  Kérjük, hogy az alábbi űrlap segítségével adja meg adatait, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot.

  Kollégnk 1 munkanapon belül felkeresi.