Gyárak, raktárak, irodák, lakóépületek, gépjárművek fertőtlenítése

Hideg-ködös, mikro szemcsés technológiával végezzük a fertőtlenítést, a szellőző csövekbe vagy a felületre történő porlasztással. A fertőtlenítést Stericlean Industry típusú fertőtlenítőszerrel végezzük, amely a fertőtlenítés során képes megölni a VÍRUSOK, baktériumok és gomba spórák 99 %-át. A felhasznált Stericlean Industry fertőtlenítő vegyszer a fejlesztések során számos MSZ EN szabvány szerinti biocid hatékonysági vizsgálatnak vetettük alá. A virucid hatást az EN 14476, a fungicid hatást az EN 1650, a baktericid hatást az EN 1656 és az EN 1276, továbbá a yeasticid hatást az EN 1657 szabvány tanúsítja. Nem ártalmas emberre, melegvérű állatokra és hüllőkre. Használata külön engedélyhez nem kötött!

Videók

Képgaléria

Mivel végezzük a tiszítást?

 


SteriClean Industry fertőtlenítőszer

SteriClean Industry kannaSteriClean Industry az élelmiszeriparban, köz- és szociális intézményekben, egészségügyben, valamint ipari létesítményekben előzetes tisztítás után használható baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer. A SteriClean Industry termék a következő előnyöket nyújtja:

  • széles hatásspektrum
  • azonnali eredmény szermaradvány nélkül
  • nem toxikus, biztonságos felhasználás
  • élelmezési és munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap

A SteriClean Industry – antimikrobiális spektruma alapján – baktericid hatását 25%-os, fungicid hatását 80%-os, míg virucid hatását 100%-os töménységű oldat elkészítésével, 30 perces behatási idő mellett éri el. Tökéletesen fertőtlenít minden felületet, tartályt, edényt, berendezést, valamint csírátlanítja a hűtőházak, raktárak, tárolók légterét.

Kijuttatás
A szert a kezelendő felületre 10-50 mikron nagyságú cseppekben kell kijuttatni, amihez a legideálisabb berendezés a hidegködképző gép vagy a mikroporlasztós permetező. A hidegködképző gép a SteriClean Industry-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez. Így a légtér fertőtlenítésekor az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak a légtérben, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések vagy a távoli sarkok sem jelentenek többé gondot.

Raktárakba vagy hűtőházakba betárolt gyümölcsök SteriClean Industry-s hidegköd kezelése esetén 5 l/1000 légköbméter dózisban a szer olyannyira védelmet nyújt a levegőben terjedő spórák ellen, hogy a betárolt gyümölcsök és zöldségek eltarthatósága meghosszabbítható. A készítményt javasoljuk akut penésztelepek felszámolására tárolókban, csarnokokban, pincékben a falra, hordókra, berendezésekre teljes töménységben nagy porlasztás mellett kipermetezve. Célszerű ezt a műveletet havonta elvégezni a magas fokú higiénia megőrzése érdekében.

A kezelés 30 perces behatási ideje után a helyiség újra használatba vehető, így az igénybevételi idő rendkívül alacsony, a nagy hatásfok mellett a szer alkalmazása egyszerű és veszélytelen, nem támaszt különleges személyi és gépi igényt.

SteriClean Industry színtelen, pH 3 értékű, enyhén savas hatású, klórszagú folyadék, ami nátrium-hipoklorit, hidrogén-peroxid, klór-dioxid és ózon hatóanyagot tartalmaz. A hatóanyagok modern, elektrokémiai eljárás után magas redoxpotenciálú anyagokká változnak, így a SteriClean fizikai úton semmisíti meg a baktériumokat, gombákat és a vírusokat.

Fertőtlenítőszer SteriClean Industry

Fertőtlenítőszer

SteriClean Industry

Az általunk forgalmazott SteriClean Industry fertőtlenítőszer egyszerű, hatékony, öko-barát megoldást biztosít a vírus és mutációinak elpusztítására

Ingyenes árajánlat
close slider

    Kedves Érdeklődő!

    Kérjük, hogy az alábbi űrlap segítségével adja meg adatait, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot.

    Kollégnk 1 munkanapon belül felkeresi.